Raport de activitate Eurosecuritate 2017
noiembrie 7, 2017
Raport de activitate EuroSecuritate 2019
noiembrie 18, 2019

Interviu: Experienta cursului de formare

1. De unde pasiunea pentru schi?

Încă din copilărie îmi plăcea să urmăresc pe canalele de sport competițiile sportive de schi. Iar dintre toate probele de  schi alpin, proba de Slalom Special era cea pe care o urmăream cu cea mai mare emoție. Ulterior, am înlocuit privitul la televizor de pe canapea cu un echipament complet de schi care nu a făcut decât să mă determine să îndrăgesc și mai mult acest sport.

2. Cu ce te ocupi/preocupi in prezent?

În prezent promovez și coordonez activitățile outdoor din cadrul unui ONG. În cadrul Asociației „Door to Outdoor” realizăm  programe interactiv-educative de recreere în natură prin activități în care să ne depășim limitele autoimpuse. Activitățile sunt adresate atât copiilor cât și parintilor sau adulților. Printre activitățile pe care le desfășurăm se numără ateliere de orientare, științe aplicate, drumeții, speologie, escaladă, ateliere de supraviețuire, scuba diving, precum și schi.

3. Care au fost motivele care te-au facut sa alegi cursul de formare monitori al CNFM?

Înainte de a alege să mă înscriu la cursul de formare monitori am făcut ceva documentare despre centrele de formare atât de pe internet, cât și din rândul cunoscuților. Principalele motive pentru care m-am înscris la cursul susținut de Centrul National de Formare Monitori au fost: profesionalismul, experiența formatorilor, metodica de predare.

4. Ce crezi ca ai invatat/dezvoltat in cadrul cursului atat la nivel teoretic cat si practic?

La nivel teoretic și practic, biomecanica mișcărilor precum și linia metodică a schiului alpin au fost foarte explicit prezentate astfel încât am clarificat multe aspecte necunoscute sau știute greșit.

5. Ai recomanda cursul si altora si daca da, care ar fi motivele?

Da, recomand cursul de formare monitori tuturor celor care doresc să aibă mai mult decât un certificat de absolvire. Dacă la începutul cursului am cunoscut o echipă foarte bine pregătită de formatori dornici să producă schimbări pozitive în ceea ce privește predarea schiului în România, la finalul cursului m-am despărțit de o mână de prieteni care mi-au insuflat și mie din dedicarea, seriozitatea și profesionalismul lor.

~ Mimi – Door2Outdoor Bacau ~

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *